Product reviews van Rode loper vanaf 1 meter

9.5 / 10 op basis van 59 reviews

Rode loper kopen? Met een rode loper maak je een feestje, officiële opening, bruiloft, gala of andere gelegenheid een groot succes. Gebru...

Bekijk Rode loper vanaf 1 meter

Afbeeldingen van Rode loper vanaf 1 meter die onze gebruikers hebben gemaakt

Rode loper vanaf 1 meter gebruik: Rode loper vanaf 1 meter
Sluit afbeelding
Rode loper vanaf 1 meter gebruik: Rode loper vanaf 1 meter
Rode loper vanaf 1 meter gebruik: Rode loper vanaf 1 meter
Sluit afbeelding
Rode loper vanaf 1 meter gebruik: Rode loper vanaf 1 meter
Wouter
30 september 2020

Snel geleverd. prima kleur (niet heel donker maar gewoon mooi rood. bijna zoals foto. nadeel: kan wat gaan vouwen uiteindlijk als er mensen (kinderen...)overheen lopen. zorg ervoor dat je uberhaupt wat onder een loper legt voordat hij glijdt.

Gebruik: Bruiloft (op houten vloer)

Bekijk review
Marc
21 september 2020

Prima product

Gebruik: Toegang vip feestzaal

Bekijk review
Walter
20 september 2020

Goed en stevig

Gebruik: Bruiloft 25-09-2020

Bekijk review
Renske
8 september 2020

Product is goed maar niet op op tijd binnen

Gebruik: Bruiloftne

Bekijk review
Itje
21 juli 2020

Prima

Gebruik: Feestje

Bekijk review
Marianne
16 juli 2020

Prima product. we kunnen het volgend jaar weer gebruiken

Gebruik: Diploma-uitreiking

Bekijk review
Theo
13 juli 2020

Is perfect blijf strak liggen krult niet en heeft het probleem opgelost

Gebruik: De hond durft niet meer te lopen op laminaat heb er alleen een kleed voor gehaald bij praxis voor het glijden (anti slip)

Rode loper vanaf 1 meter gebruik: De hond durft niet meer te lopen op laminaat heb er alleen een kleed voor gehaald bij Praxis voor het glijden (anti slip)
Sluit afbeelding
Bekijk review
Tal
30 juni 2020

Mooi product, wel erg dun maar het geeft een feestelijke sfeer

Gebruik: Als rode loper bij de proclamatie op school in de tuin

Bekijk review
Luc
17 juni 2020

Top

Gebruik: Loper aan de kerk op huwelijksplechtigheid

Bekijk review
Ann
3 juni 2020

Top

Gebruik: Huwelijkfeest!

Bekijk review
Marja
27 mei 2020

Prima. en voor al de service van dit bedrijf is uitmuntend. zeer vriendelijk, hulpvaardig en voorkomend, top!

Gebruik: 12,5 jarige bruiloft, ontvangst bruidspaar.

Bekijk review
Gerard
6 maart 2020

Goed, maar bij de bestelling via website was e.e.a. onduidelijk. een loper van 3 m kon ik niet bestellen, want was bang dat ik drie lopers van één meter zou krijgen. toern gebeld.

Gebruik: Bandoptreden

Bekijk review
Aafke
3 maart 2020

Prima. wat dunner maar ook goedkoper dan die we eerder van een andere aanbieder hadden. geleverd in stevig plastic

Gebruik: Rode loper voor gasten

Bekijk review
Karim
19 februari 2020

Er was mooi kleur en niet zwaar maalkijk verplaatsen,

Gebruik: Op de podium

Bekijk review
A. Oomen
31 januari 2020

Goede prijs kwaliteit verhouding

Gebruik: Opening nieuw schoolgebouw

Bekijk review
Marianne
25 januari 2020

Mooie kleur, krult niet om, gemakkelijk te knippen.

Gebruik: Om klanten de weg te tonen naar mijn deur en hen een warm welkom te geven.

Bekijk review
Eliane
23 januari 2020

Goede prijs/kwaliteit

Gebruik: Voor de bruiloft van mijn dochter

Bekijk review
Joris
15 januari 2020

Goed

Gebruik: Als loper

Bekijk review
Jan
5 december 2019

Mooi spul, handig in gebruik

Gebruik: Tijdens de kerstmarkt voor de kraam

Bekijk review
Anne
25 november 2019

Prima, snel bezorgd en goed qua prijs.

Gebruik: Bij de entree van een makelaarskantoor tijdens borrels etc

Bekijk review
Wilma
22 november 2019

Ziet er op het eerste gezicht goed uit. nog niet “echt” gebruikt.

Gebruik: Als bedekking van het altaar in de kerk. zo wordt de vloerbedekking niet onnodig vies als de kerk verhuurd is bijv voor koor repetities.

Bekijk review
Wim
28 oktober 2019

Super loper, mooi kwa gewicht blijft goed liggen buiten met wind. mooie kleur

Gebruik: Feesten en partijen

Bekijk review
Nick
19 oktober 2019

Goeie service, prima kwaliteit en snelle levering!

Gebruik: Kinderevenement

Bekijk review
Marjo
14 oktober 2019

Voldeed aan doel

Gebruik: Bruidspaar

Rode loper vanaf 1 meter gebruik: Bruidspaar
Sluit afbeelding
Bekijk review
Steven
2 oktober 2019

Proper, kwaliteit maar kreukt wel gemakkelijk denk ik .

Gebruik: Verhuurmateriaal

Bekijk review
Harry
1 september 2019

Goed

Gebruik: Kerk

Bekijk review
Anna
25 augustus 2019

Redelijk dun, maar dat had ik kunnen weten, en kreukt daardoor snel

Gebruik: Kennismakings avond brugklassers en ouders

Bekijk review
Griet
3 augustus 2019

Prima prijs/kwaliteit

Gebruik: Huwelijk

Bekijk review
Bida
21 juli 2019

Bleef goed liggen. zag er goed en netjes uit

Gebruik: Wij hebben het gebruikt om aan de voordeur te leggen toen we afgelopen vrijdag trouwden. het geeft toch net een feestelijk tintje extra. bezorging was netjes op tijd.

Bekijk review
Bhujel
9 juli 2019

Prima kleur, optijd levering, goede contact. precieze maat

Gebruik: Bruiloft feestje

Bekijk review
Aniek
7 juli 2019

Goed,

Gebruik: Welkomsmat met ballonnenpalen

Bekijk review
Geert
22 mei 2019

Goed

Gebruik: Markt

Bekijk review
Lesley
21 mei 2019

Top

Gebruik: Bedekking trap

Bekijk review
Henk
8 mei 2019

Voor een clip opnamen is het een supper mooi effect zwart met rood op het podium ,maar kan natuurlijk met elke kleur.

Gebruik: Ik gebruik het voor op de podium delen van 2 bij 1 meter.daardoor kan ik meerdere delen aan elkaar zetten en bijvoorbeeld een podium van 3 delen 6meter met de rode loper 1 geheel van maken. wij gaan een videoclip opnemen en dan rood boven en de voor en achterkant zwart. bij mijn eerdere clip hbrasil amor amor amor heb ik voor het eerst bij de drummer op het podium gebruikt van 2x2 meter en daar kun je het effect zien.

Bekijk review
Junis
24 april 2019

Goed

Gebruik: Bruid feest

Bekijk review
Marion
13 april 2019

Goed

Gebruik: Gala

Bekijk review
S
21 februari 2019

Slechtere kwaliteit dan de witte loper. daarom jammer dat dezelfde prijs word gehanteerd. jammer dat niet op alle lopers folie zitten, erg handig zo'n folie!! verder wel tevreden over vendrig hoor!! ook netjes mijn vragen via de app beantwoordt

Gebruik: Voordeur feest

Bekijk review
Fatima
6 december 2018

Suppeeeerrr

Gebruik: Feestje

Bekijk review
Soumia
3 december 2018

Kwaliteit was zeer hoog, levering stip optijd!

Gebruik: Fotoshoot

Bekijk review
Anita
29 november 2018

Het is nogal stroef

Gebruik: Als onderlegger voor kesrtbloemstuk

Bekijk review
Volkan
25 november 2018

Voor 1 malig gebruik of voor een dag, heel dun en hij moet er geplakt worden

Gebruik: Voor opening

Bekijk review
Fred
14 november 2018

Prima voor eenmalig gebruik

Gebruik: Opening winkel

Bekijk review
Ignace
23 oktober 2018

éénmalig gebruik

Gebruik: Opendeurdag

Bekijk review
Anita
14 oktober 2018

Top produkt

Gebruik: Feestje

Bekijk review
Jurgen
8 oktober 2018

Goed

Gebruik: Voor een open huisroute

Bekijk review
Nora
5 oktober 2018

Veel beter dan verwacht. heel erg goed.

Gebruik: Een feest

Bekijk review
Audrey
18 september 2018

Super voor de prijs die je ervoor moet betalen, zou het zo weer opnieuw bestellen. snelle service en goeie kwaliteit!

Gebruik: Rode loper voor een sweet 16

Bekijk review
Kristof
9 september 2018

Zeer snel en correct geleverd, doch er zaten verschillende lijm resten (vrij grote) op een deel van de rode loper (aan beide kanten). het is maar voor eenmalig gebruik maar dit zou toch niet mogen.

Gebruik: Voor onze huwelijksdag

Bekijk review
Jurgen
4 september 2018

Verzending, bezorging, aflevering! perfect!!

Gebruik: Voor onze bruiloft.

Bekijk review
H.A.
28 augustus 2018

Goed product voor kleine prijs

Gebruik: Bruiloft

Bekijk review
Maarten
25 augustus 2018

Zeer snelle levering en prima kwaliteit! zeer licht ook qua gewicht.

Gebruik: Trouw

Bekijk review
Nadine
17 augustus 2018

Ok

Gebruik: Thema verjaardagsfeestje

Bekijk review
Geertjan
28 juni 2018

Prima

Gebruik: Toneel voorstelling dochter

Bekijk review
Kim
7 juni 2018

Goede prijs kwaliteit

Gebruik: Themafeestje

Bekijk review
Eric
2 juni 2018

Prima product voor weinig geld

Gebruik: Demonstratie’s

Bekijk review
Olga
28 mei 2018

Prima product! getest op kleurechtheid. ook prima. geeft niet af.

Gebruik: Heb ermee een bordes gemaakt met daar haaks op een paar meter loper voor een bruiloft.

Bekijk review
Willie
30 maart 2018

Ziet er goed uit . nog niet gebruikt

Gebruik: Bruiloft

Bekijk review
R.H.
12 februari 2018

Ziet er heel goed uit. precies wat we in gedachten hadden

Gebruik: Dorpsfeest

Bekijk review
Hulya
1 februari 2018

Super goed kwaliteit voor dat prijs neem ik zeker

Gebruik: Bruiloft

Bekijk review
Klantenservice

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 4791 reviews.