Product reviews van Jute singelband / jute boomband op rol

9.6 / 10 op basis van 20 reviews

Jute singelband wordt gebruikt bij het stofferen en singelen van meubels en herstelt doorgezakte banken en fauteuils. Anderen kopen jute ...

Bekijk Jute singelband / jute boomband op rol
Marijn

Niet uit 1 stuk. Na 40 cm zat het vastgestikt aan het volgende deel. Ook is het zonder blauwe strepen. Dus effen kleur.

Gebruik: Renovatie stoel

Geplaatst op 5 januari 2020
Roland

Voldoet volledig aan de verwachting, mooie natuurlijke uitstraling

Gebruik: Boomband

Geplaatst op 21 december 2019
N.V.T.

Perfect produkt

Gebruik: Opknappen oude antieke stoel

Geplaatst op 29 november 2019
Thuis In Groen Holwierde

Makkelijk te verwerken, benieuwd hoe lang 't goed blijft in weer en wind

Gebruik: Nieuwe aanplant voorzien van boompalen en juteband

Geplaatst op 9 november 2019
Gerard

Ik heb het nog niet gebruikt, maar het is jute en dat word al lang gebruikt in stoelen en banken.

Gebruik: Om de zitting van de zitbank te verstevigen.

Geplaatst op 23 oktober 2019
Arjen

Ziet en voelt zeer degelijk, rafelt niet. Hoop dat de stijfheid van het band lang de beoogde kwaliteit behoudt.

Gebruik: Onderzijde stoel.

Geplaatst op 23 oktober 2019
Patrick

De klant had het graag iets witter gehad

Gebruik: Om bomen aan boompaal te binden.Mn klant wilde iets anders dan de traditionele boomband

Geplaatst op 5 oktober 2019
Pissens Ingrid

Heb nog niet gebruikt .ik moet nog aan t werk

Gebruik: Om oude stoelen op te maken

Geplaatst op 30 september 2019
René V.K.

Uitstekende kwaliteit

Gebruik: Herstellen van een oude leunstoel

Geplaatst op 25 september 2019
Carl Balemans

Dik in orde

Gebruik: Hernieuwen van zittingen antieke stoelen

Geplaatst op 15 september 2019
Hanane Boughalab

Super produkt

Gebruik: Reparatie zetel

Geplaatst op 22 augustus 2019
Adriaan

Top

Gebruik: Stoelzitting

Geplaatst op 14 augustus 2019
Nazier

Zeer good

Gebruik: Renovatie zetel

Geplaatst op 19 juni 2019
J.

Is er een website die na aankoop NIET direct vraagt naar je mening???

Gebruik: Ik gebruik boomband voor BOMEN!

Geplaatst op 16 juni 2019
Fred

Prima , stevig, makkelijk te verwerken

Gebruik: Versterking zitting bankje

Geplaatst op 25 februari 2019
Geert

Hij is verrassend mooi. Het zal de verkleedkoffer een mooie touch geven. Ik ben blij dat ik hem bij jullie vond.

Gebruik: Spanbandvoor grote houten koffer.

Geplaatst op 8 februari 2019
Maurits

Prima

Gebruik: Voor de herstelling van een zetel

Geplaatst op 31 januari 2019
Emmanuel

Perfect

Gebruik: Aanbinden van juist geplante zomereiken

Geplaatst op 18 april 2018
H

Prima, staat erg mooi natuurlijk

Gebruik: Boompalen

Geplaatst op 18 april 2018
Ward

Helemaal zoals ik het verwacht had. Sterk en soepel

Gebruik: Als boomlint. Heb deze keuze gemaakt omdat ik dit soort lint ook voor andere doeleinden kan gebruiken. Track en trace systeem werkte wel niet naar behoren waardoor verwarring kan ontstaan. Stond na enkele dagen nog steeds vermeld als "wordt klaar gemaakt voor verzending". Ben toch maar naar het ophaalpunt gegaan en jawel...boomlint was reeds geleverd.

Geplaatst op 29 maart 2018
Klantenservice

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3111 reviews.