Product reviews van Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)

10 / 10 op basis van 12 reviews

Deze jute zakjes met sluitkoord van 20 x 30 cm hebben het ideale formaat als cadeauverpakking. Gebruik ze bij Sinterklaas, Kerstmis, Pase...

Bekijk Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)

Afbeeldingen van Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk) die onze gebruikers hebben gemaakt

Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk) gebruik: Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)
Close image
Arnold
25 juni 2020

Prima.

Gebruik: Dit gebruik ik als mini zandzak voor mijn balkon. het functioneert daarvoor uitstekend. voor alle zekerheid gebruik ik twee jutezakken per zandzak.

Bekijk review
Mies
19 mei 2020

Mooi formaat voor het doel wat ik ermee heb.

Gebruik: Om te tuinieren

Bekijk review
Tim
10 november 2019

Prima product. maatje groter wil ik ook. volgende workshop.. komende lente.

Gebruik: Dit gelooft u niet. in mijn workshop gaan de deelneemsters er een decemberschikking in maken hiermee combineert ik 5 december en 25 december.

Bekijk review
Geert
4 oktober 2019

Ziet er goed uit. netjes genaaid.

Gebruik: Cadeauverpakking bij ons in de molen voor pannenkoekmeel.

Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk) gebruik: Cadeauverpakking bij ons in de molen voor pannenkoekmeel.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Johan
3 januari 2019

Goede kwaliteit - prijs verhouding

Gebruik: Als zandzakje

Bekijk review
Ferry
2 december 2018

Super voldeed volledig aan m’n verwachtingen!

Gebruik: Ik heb het gebruikt als cadeauvetpakking met het sinterklaasfeest.

Bekijk review
Harmke
3 november 2018

Ziet er prima uit

Gebruik: Sinterklaas actie

Bekijk review
B.Th.
14 oktober 2018

Super makkelijk. sinterklaas is jaloers.

Gebruik: Sinterklaastractatie

Bekijk review
Constant
11 juli 2018

Het is een proef die ik wil doen en kijken hoe lang deze jute- zakken meegaan.

Gebruik: De (vis)vijver in de tuin. hier plaats ik lava-stenen in voor in de filterbak.

Bekijk review
Henk
14 mei 2018

Prima! precies wat ik wilde hebben.

Gebruik: Inpakken van cadeautjes

Bekijk review
Martin
25 maart 2018

Zie http://brederodebierbrood.nl/

Gebruik: Http://brederodebierbrood.nl/

Bekijk review
Vladimir
3 februari 2018

Uitstekend

Gebruik: Display

Bekijk review
Klantenservice

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5366 reviews.