Product reviews van Bevestigingspennen voor lopers

9.3 / 10 op basis van 17 reviews

Bevestigingspennen voor lopers gebruik je om een loper aan de ondergrond te bevestigen. Loper vastzetten zodat deze niet verschuift of we...

Bekijk Bevestigingspennen voor lopers

Afbeeldingen van Bevestigingspennen voor lopers die onze gebruikers hebben gemaakt

Klaas
2 april 2021

Top bedrijf alles volgens afspraak

Gebruik: Bruiloft

Bekijk review
Koen
2 april 2021

Sterk en brede spijkerkop easy to use

Gebruik: Bomenlint op palen bevestigen

Bekijk review
Dennis
14 februari 2021

Goed

Gebruik: Loper

Bekijk review
Laura
11 september 2020

Goede kwaliteit

Gebruik: Huwelijk

Bekijk review
Astrid
20 juli 2020

Ze lieten los hadden geen houvast in het gras

Gebruik: Het vastzetten van een rode loper

Bekijk review
Yvonne
11 mei 2020

Perfect product

Gebruik: Gebruikt om tuintapijt vast te zetten in de grond tussen de stenen

Bekijk review
Nico
10 mei 2020

Goed

Gebruik: Ik gebruik deze pennen om de eindkappen van hindernis balken vast te zetten

Bekijk review
Hollywood
3 december 2019

Super iedial

Gebruik: Vast zitten op de grond

Bekijk review
Cornelis
1 september 2019

Product en levering vlot & goed echter niet geleverd conform afspraak.

Gebruik: Prive feest

Bekijk review
Saskia
25 juni 2019

Jammer genoeg komen de pennen té gemakkelijk weer uit de grond om hoog. de pennen zijn té glad, misschien is het handiger pennen met wat ribbels voor meer grip te leveren?

Gebruik: Voor de witte loper die ik bij jullie besteld had

Bekijk review
Haydar
20 juni 2019

Prima niks mis mee

Gebruik: Voor rode loper

Bekijk review
Manda
14 april 2019

Ik heb nog geen mening want ik moet het nog gebruiken gaan.

Gebruik: Om een witte loper vast te leggen.

Bekijk review
S
12 oktober 2018

De pennen zijn veel te groot/grof. ze passen niet tussen stoeptegels en er zullen grote gaten in de loper ontstaan, zonde. het idee is goed, moet alleen wel kleiner

Gebruik: Loper

Bekijk review
Anita
14 augustus 2018

Nog niet gebruikt

Gebruik: Bruiloft

Bekijk review
Bergzicht
16 juli 2018

De pennen zijn gevaarlijk! onze zoon is op onze trouwdag gevallen over de loper heen met zijn knie op jullie pennen. gevolg 18 hechtingen en 3 dag gasten meer dan 2 uur weg van onze bruiloft!

Gebruik: De pennen zijn gebruikt om een loper netjes vast te leggen.

Bekijk review
Annette
4 juli 2018

Nog niet gebruikt

Gebruik: Rode loper bevestigen

Bekijk review
Martin
5 juni 2018

Prima rustig de spijkers inslaan dan gaat het perfect

Gebruik: Vast zetten rode loper

Bekijk review

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5973 reviews.