Afroller voor 2 rollen verpakkingsmateriaal

Afroller voor 2 rollen verpakkingsmateriaal
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Afroller voor 2 rollen verpakkingsmateriaal

Op deze houder is plek voor twee rollen verpakkingsmateriaal, zoals noppenfolie, schuimfolie en golfkarton. Met dit horizontaal afrolsysteem kun je twee soorten materiaal eenvoudig doseren. Ideaal voor in het magazijn waar verpakkingen worden klaargemaakt voor verzending. De stevige constructie is gemaakt van hoogwaardig staal. Zonder afsnijder.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Afroller voor 2 rollen verpakkingsmateriaal, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Afroller voor 2 rollen verpakkingsmateriaal

Materiaalmetaal
Maximale roldiameter90 cm
Kleurzwart
Breedte140 cm / 200 cm
Hoogte150 cm
Uitvoeringhorizontale standaard zonder afsnijmes
Geschikt voor2 rollen verpakkingsmateriaal
Diepte81 cm
Prijs perstuk
Rolgewichtmax. 80 kg

Omschrijving Afroller voor 2 rollen verpakkingsmateriaal

Dit hulpmiddel helpt om efficiënt te werken met verschillende soorten verpakkingsmateriaal op rol. Denk hierbij aan rollen noppenfolie, rollen schuimfolie, topvellen, papier en golfkarton op rol. Door het plaatsen van de rol op de houder in plaats van op de grond voorkom je dat het materiaal vuil wordt. Ook wordt het gebruikersgemak flink verhoogd. Met weinig kracht rollen de meters materiaal soepel van de as af. Als de gewenste lengte is bereikt snij je het af met een foliemes of veiligheidsmes. Hierna kun je het materiaal toepassen, bijvoorbeeld als beschermingsmateriaal van producten of opvulmateriaal voor verpakkingen. Deze afroller komt het beste tot zijn recht in magazijnen en andere plekken waar producten verpakt worden. Bedrijven zoals webshops en fabrikanten hebben veel baat bij dit systeem. Er passen twee rollen op deze afroller en dat heeft een groot voordeel. Je kunt namelijk afwisselen met verschillende materialen op rol zonder dat de rol vervangen hoeft te worden.

Het systeem werkt eenvoudig. Haal de buis van de houder af en plaats deze door de kern van de rol heen. Schuif dan aan elke kant een roldop om de buis en zet hiermee de rol klem. Dan plaats je de buis met daarop de rol terug op de houder. Dit herhaal je voor de tweede rol. Op deze afroller voor verpakkingsmaterialen zit geen afsnijder. Overtollig materiaal en de gewenste lengte dienen dus met een mesje te worden afgesneden. We hebben verschillende afmetingen in ons assortiment, die geschikt zijn voor rollen tot verschillende maximale breedtes.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13737 reviews.