Sluban WWII Allied medium tank M38-B0860

Sluban WWII Allied medium tank M38-B0860
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban WWII Allied medium tank M38-B0860

Val in grote getalen aan en overmeester de vijand met de Sluban WW2 Allied Medium Tank. Maak gebruik van de ideale combinatie van wendbaarheid en vuurkracht van de tank en gebruik het extra kanon om de flanken te verdedigen. Het Sluban bouwpakket telt 742 bouwsteentjes en 3 soldaatjes. Veel bouw- en speelplezier dus voor jong en oud, vanaf 6 jaar.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban WWII Allied medium tank M38-B0860, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban WWII Allied medium tank M38-B0860

Lengtecompleet voertuig 29,1 cm
TypeM38-B0860
Inhoud742 blokjes en 3 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd8+

Omschrijving Sluban WWII Allied medium tank M38-B0860

Het model van de Sluban WW2 Allied medium tank is gebaseerd op een apart ontwerp dat door de Britten veel werd ingezet, de Sherman Firefly. De originele M4 Sherman is een Amerikaans model dat in grote getalen werd geproduceerd en ingezet bij grote veldslagen zoals D-day. De Firefly was een Britse aanpassing op dit model. Die aanpassing komt in het Sluban bouwpakket duidelijk naar voren. De Sherman Firefly was namelijk uitgerust met een veel groter 75 mm antitankgeschut. De Firefly werd daarom vaak bedekt met camouflage en ingezet om vijandelijke tanks vanuit een hinderlaag te overvallen.

Bouw je eigen historische scenario’s met de Sluban WW2 serie

De speciale WW2 serie van Sluban bevat veel verschillende bouwpakketten die gebaseerd zijn op echte legervoertuigen. Verzamel de verschillende vliegtuigen, tanks en andere voertuigen en bouw je eigen historische scenario’s en veldslagen na.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13741 reviews.