Biologisch afbreekbaar wegwerpbestek

Biologisch afbreekbaar wegwerpbestek
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Biologisch afbreekbaar wegwerpbestek

Duurzaam bestek kopen? Kies uit vorken, messen en lepels of een combinatie. Draag bij aan een schoner milieu met bio based bestek. Het is gemaakt van maïszetmeel en daarmee een groen alternatief voor plastic. Ze hebben een voelbaar stevige kwaliteit. Weggooi bestek wordt gebruikt op evenementen, feestjes en festivals. Gooi dit bio bestek na gebruik weg bij het restafval.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Biologisch afbreekbaar wegwerpbestek, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Biologisch afbreekbaar wegwerpbestek

MateriaalCPLA (maïszetmeel)
Kleurwit
Uitvoeringbio afbreekbaar, composteerbaar & 100% natuurlijk
Kwaliteitgeeft geen geur of smaak af
Recyclebaarja
Temperatuursbestendigheidhittebestendig tot 85 graden Celsius
Prijs per10 stuks
CertificaatEN 13432
Bewaaradviesbewaren op een koele, droge en donkere plek

Omschrijving Biologisch afbreekbaar wegwerpbestek

Stel je voor: de kwaliteit van plastic wegwerp bestek, maar dan 100% milieuvriendelijk en bio afbreekbaar. Dit wegwerp bestek, waaronder vorken, messen en lepels, is gemaakt van suikerriet. In vergelijking met plastic bestek belast bio bestek het milieu niet. Zowel in het productieproces, als in het afvalproces. Het materiaal waarvan deze bio disposables zijn gemaakt is polymelkzuur met toegevoegd kalk. In het Engels heet dit CPLA en staat voor Polylactic Acid. De extra kalk biedt het geheel extra stevigheid. Dit duurzame bestek voelt als plastic, is net zo buigbaar als plastic, maar heeft nét een andere kleur wit en de letters "compostable" op het handvat geperst. Hiermee zijn deze bio based vorken, messen en lepels onderscheidend van ander weggooi bestek en krijgt het een duurzame uitstraling.

Waar wordt duurzaam bestek gebruikt?

Met een duurzaam karakter kunnen deze bio based messen, vorken en lepels van suikerriet op veel plekken worden ingezet. Bio bestek komt goed van pas op momenten dat er eten wordt geserveerd. Denk hierbij aan een evenement, festival of feestje. Zo geef je gasten, klanten en bezoekers een duurzame ervaring mee. Bovendien bouwen duurzame en groene producten mee aan jouw duurzame imago. Het bestek geeft gegarandeerd geen geur of smaak af. De standaard lengteafmeting is 16,5 centimeter. Ze zijn geschikt voor warme en koude maaltijden en hittebestendig tot 85 graden. Bewaar ze op een koele en droge plek. De bio based vorken, messen en lepels zijn 100% natuurlijk, EN-13432 gecertificeerd en daarmee CO2 neutraal. Gooi dit bio bestek weg bij het restafval.
Duurzame vorken, duurzame messen en duurzame lepels zijn zowel apart als gecombineerd te bestellen en liggen in bundels van 10 stuks bij ons op voorraad.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13904 reviews.