Inpakpapier Black presenteerbox

Inpakpapier Black presenteerbox
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Inpakpapier Black presenteerbox

Dit inpakpapier van het prestigieuze ‘Magic of Giving’ heeft een rustige uitstraling met een leuke opdruk. Het bruine kraftpapier maakt het niet te schreeuwerig terwijl de opdruk het geheel toch een feestelijk tintje geeft. De handig presenteerbox bevat 60 rollen met drie verschillende motieven en kan direct in de winkel gezet worden als uniek actieproduct. Iedere rol heeft een afmeting van 200 x 70 cm. Ruim voldoende om meerdere cadeaus in te pakken en voor je klanten toch klein genoeg om makkelijk mee te nemen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Inpakpapier Black presenteerbox, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Inpakpapier Black presenteerbox

Lengte200 cm
Breedte70 cm
Uitvoering3 uitvoeringen à 20 rollen
Prijs perdoos à 60 rollen

Omschrijving Inpakpapier Black presenteerbox

Het inpakpapier uit de Black presenteerbox bestaat uit extra stevig kraftpapier. Dit papier wordt gemaakt van houtpulp en daardoor een hoge vezelsterkte. Het scheurt niet snel en is tot op zekere hoogte vocht absorberend. In tegenstelling tot gewoon inpakpapier verkleurd het ook nauwelijks. Combineer deze eigenschappen met en vrolijke opdruk en je hebt hartstikke leuk knutselpapier in handen dat je voor tal van projecten kunt gebruiken. Dat maakt de presenteerbox ook geschikt voor knutsel- en hobbywinkels.

Beter voor het milieu dan andere soorten inpakpapier

Kraftpapier wordt gemaakt van volledig gerecycled papier. Dat betekent dat er geen nieuwe bomen gekapt hoeven worden voor de productie en het is volledig biologisch afbreekbaar. Omdat deze collectie cadeaupapier op de opdruk na van onbewerkt kraftpapier is gemaakt is dit inpakpapier erg milieuvriendelijk. Nog een reden dus om een bestelling te plaatsen bij Vendrig Packaging. Combineer het inpakpapier bovendien met de andere collectie kraftpapier in het assortiment voor een nog spectaculairder effect.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13740 reviews.