Kerst inpakpapier

Kerst inpakpapier
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Kerst inpakpapier

Met Kerst willen we cadeautjes net wat specialer aankleden met mooi inpakpapier. Rood-goud inpakpapier heeft een klassieke Kerstmis uitstraling. De nostalgische setting met Kerstman, kaarsjes en natuurlijk de boom met pakjes doen de rest. Bestel Kerst inpakpapier in rollen van 200 meter voor in winkels of magazijnen met een inpakservice voor webshops. Ook te combineren met een rolhouder.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Kerst inpakpapier, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Kerst inpakpapier

MateriaalPapier
Lengte200 m
Breedte50 cm
Uitvoeringgestreken kraft
Gramsgewicht70 gr/m²
Prijs perrol

Omschrijving Kerst inpakpapier

Met dit rood met gouden inpakpapier kies je voor nostalgie en optimale sfeer. Rood en goud zijn samen met donkergroen dé kleuren van Kerstmis, iets dat we bijvoorbeeld ook veel terugzien bij het optuigen van de kerstboom. Dit inpakpapier past hier uitstekend bij en geeft jouw Kerst een traditioneel tintje. Het stevige kraftpapier ziet er luxe uit en is geschikt voor het verpakken van alle soorten kerstcadeaus. Ondanks de stevigheid van het materiaal laat het zich makkelijk bewerken. Dat is handig wanneer je voor de feestdagen veel cadeaus hebt om in te pakken.

Combineer rood inpakpapier met andere kleuren voor het mooiste effect

Veel mensen vinden het mooi wanneer er pakjes in verschillende soorten cadeaupapier onder de boom liggen. Combineer daarom het rood met gouden Kerst inpakpapier met een van onze andere soorten cadeaupapier en bied je klanten net dat beetje meer tijdens de feestdagen. Ze zullen je er dankbaar om zijn!

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13736 reviews.