Jute op rol gebruiken voor een vintage bruiloft

Jute op rol gebruiken voor een vintage bruiloft

Wilt u een bruiloft in vintage stijl met jute elementen? Het is helemaal hot om een bruiloft in vintage stijl te houden. Maar wat betekent vintage eigenlijk? Het betekent letterlijk hergebruikt en nostalgisch. Aangezien we in een steeds bewustere maatschappij leven past het thema vintage in deze tijd. Er worden vaak gerecyclede artikelen gebruikt. Met een vintage thema gaat u weer even helemaal terug in de tijd!

Jute op rol wordt veel gebruikt bij vintage bruiloften. De aankleding van een bruiloft kan de sfeer sterk beïnvloeden. Wanneer tafels, stoelen en andere objecten zijn aangekleed met jute op rol kan dit een extra mooie uitstraling geven. In dit blogartikel geven we een aantal voorbeelden hoe u jute op rol kunt verwerken in een bruiloft.

Jute op rol als tafelloper

Jute op rol als tafelloper kan een heel ander aanzicht geven dan een normaal tafelkleed. De tafels kunt u vervolgens verder aankleden met meer elementen van jute op rol. Denk hierbij aan servetten gemaakt van jute op rol of jute tafelonderzetters.

In de meeste gevallen worden er bloemstukken op de tafels gezet om de sfeer completer te maken. 

Jute op rol als stoelversiering

Een strik van jute op rol kunt u om de stoelen van uw gasten wikkelen. Meestal worden de stoelen tijdens een bruiloft eerst voorzien van een gekleurde hoes. Denk hierbij aan de kleur wit of zwart. De stoelen kunt u vervolgens afwerken met een strik van jute op rol om de stoelen de finishing touch te geven. De strik van jute op rol kunt u ook nog decoreren door er een print op aan te brengen of te versieren met bloemen, knopen, kralen. 

Jute op rol als hart

Een hart staat symbool voor de liefde en eeuwigheid met elkaar. Er is daarom niets leuker dan elementen met een hart terug te laten komen tijdens uw vintage bruiloft. Normaliter is een hart rood, maar wat dacht u ervan om een hart te maken van jute op rol. U kunt het hart van jute op rol aankleden met andere decoraties door bijvoorbeeld een roos van jute op rol te maken. 

Slingers van jute op rol

Natuurlijk moeten er tijdens zo’n vintage bruiloft ook slingers aanwezig zijn om dit speciale moment feestelijk te vieren. Met slingers van jute maakt u een verschil in vergelijking met slingers die normaal worden opgehangen. De slingers van jute op rol kunnen worden voorzien van verschillende patronen. 

Waar kan ik jute op rol kopen voor mijn vintage bruiloft?

Wilt u jute op rol kopen? Bij Juteoprol.com bent u aan het juiste adres. Wij verkopen jute op rol in diverse afmetingen. Als u een bestelling voor 16:00 uur plaatst in onze webshop, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Mocht u vragen hebben over jute op rol of wilt u weten of wij nog meer ideeën hebben hoe u uw vintage bruiloft kunt inrichten met jute op rol? Dan helpen wij u graag verder. 

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 4987 reviews.