Jute op rol: Interieurtips voor in uw woning

Jute op rol: Interieurtips voor in uw woning

Jute is populair! Niet alleen als materiaalsoort om mee te werken of om dingen in op te slaan, maar ook als decoratiemateriaal in uw woninginrichting. U kunt jute op rol op allerlei verschillende manieren in accessoires verwerken. In dit blogartikel laten wij van Juteoprol.com zien hoe u op een creatieve manier jute op rol kunt verwerken in uw woninginrichting.

Jute op rol als stoffering

Het meest voor de hand liggend zijn kussens van jute op rol, maar u kunt natuurlijk ook jute op rol als stoffering gebruiken voor de zitting van uw meubilair. Een compleet bankstel stofferen met jute op rol zal niet snel gaan, maar zo kunt u bijvoorbeeld wel een krukje of een gestoffeerde bijzettafel van jute op rol voorzien.  U kunt deze eenvoudig vastzetten door middel van spijkers of een nietpistool.

Jute op rol als placemat

Placemats zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en kleuren. Een placemat van jute op rol kunt u snel en gemakkelijk zelf maken. Het is ook nog eens onderscheidend ten opzichte van de normale placemats. Eventueel kunt u er nog een tekst opzetten.

Jute op rol in een lijst

De meeste post die door de brievenbus komt verdwijnt waarschijnlijk op een grote stapel, waardoor de kans aanwezig is dat u het overzicht kwijtraakt. Juteoprol.com heeft hiervoor de oplossing. U kunt met jute op rol meerdere stroken aanspannen in een grote lijst. Hierdoor ontstaan er diverse gleuven in de lijst waar u uw brieven in kwijt kunt.

Jute op rol in een lijst

Jute op rol wikkelen om flessen of vazen

Een blanco vaas of fles als accessoire is leuk in uw interieur, maar het kan nog leuker worden door het te decoreren met jute op rol. Jute op rol kunt u om de fles heen wikkelen. Dit kunt u doen door er een strik om heen te doen of door het gewoon om de fles of vaas heen te plakken.

Jute op rol om opbergruimte te maken

We hadden eerder in dit blogartikel aangegeven dat jute op rol voornamelijk wordt gebruikt als transport- of opslagmiddel voor goederen. Echter kunt u van jute op rol ook opbergruimte maken voor in uw woning. Hierdoor wordt uw ruimte niet onnodig gevuld met spullen die u normaal zou laten rondslingeren.

Waar kan ik jute op rol kopen voor mijn interieurinrichting?

Wilt u jute op rol kopen? Bij Juteoprol.com bent u aan het juiste adres. Wij verkopen jute op rol in diverse afmetingen. Wanneer u voor 16:00 uur een bestelling plaatst in onze webwinkel, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Mocht u vragen hebben over jute op rol of wilt u weten of wij nog meer ideeën hebben hoe u uw woning kunt inrichten met jute op rol? Dan helpen wij u graag verder. 

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 4987 reviews.